Indmeldelse i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter

Alle vore juniorer er af administrative og støttemæssige årsager samlet i Frederikssund Sejlklub og indmeldes derfor formeldt i denne ved udfyldelse af nedenstående formular. Denne indmeldelse skal ske senest efter 3. mandag man sejler.

Frederikssund Sejlklub har et tilbud om samlet familjemedlemskab aktive juniorer der er optaget som familjemedlemmer skal også udfylde formularen nedenfor da vi har brug for flere oplysninger på vores Juniorer:Juniorens navn:Adresse:

Postnummer:

By:

Juniorens Fødselsdag dd.mm.åå:

Forældres navn:Forældres telefon:

Forældres mobiltelefon:

Evt. juniorens mobiltelefon:

Forældres email:

Evt. juniorens email:

Evt. særlige bemærkninger eller sygdomme vi skal være opmærksomme på:  

Vi er ved indsendelse af denne indmeldelse indforstået med følgende vilkår og anbefalinger:

Juniorkontinent på pt. 500 kr. Årligt opkræves af kasseren på fremsendt girokort efter indmeldelse, og løber indtil skriftlige udmeldelse ved udfyldelse af formular på hjemmesiden, Betalt kontingent betales ikke tilbage.

Efter første år vil der derudover tilkomme jolleleje såfremt man ikke anskaffer egen jolle.

I de første år forventer vi at forældrene så vidt muligt aktivt deltager i livet på jollepladsen.

Juniorsejlcentret stiller ikke specifikke krav til svømmefærdigheder men ser gerne at de unge er glade for vand, og kan svømme 200 m med vest inden for det første år.

Der sker yderst sjældent noget når vi sejler. Materielet er ansvarsforsikret, trænere m.f. er dækket af kollektiv DIF forsikring. Men vi anbefaler derudover alligevel at juniorene selv er dækket af en ulykkesforsikring i tilfælde af skader som ikke er andres ansvar.

Juniorsejlcentret forbeholder sig ret til at publicerer billeder af de unge sejlere uden yderligere tilladelse.

Yderligere oplysninger om Juniorsejlcentret ses på vor hjemmeside: www.Juniorsejlcenter.dk samt i vor handlingsplan der kan udleveres ved indmeldelse, eller ses på hjemmesiden.

 
 

www.haldortopsoecup.dk